VERTALINGEN NEDERLANDS-SPAANS

Linguavox is gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Spaans en vertalingen van het Spaans naar het Nederlands. Wij bieden echter ook vertalingen aan in meer dan 1.500 verschillende talencombinaties, met inbegrip van combinaties van minderheidstalen.

Als u uw vertalingen Nederlands-Spaans aan ons toevertrouwt, worden uw documenten vertaald door een professionele vertaler die voldoet aan de vereisten van ons ISO 9001/ISO 17100 kwaliteitszorgsysteem, en die ervaring heeft in het domein van het onderwerp waarover de documenten handelen.

Vraag vrijblijvend een gratis prijsopgave aan voor een vertaling Nederlands-Spaans.

VERTAALDIENST NEDERLANDS-SPAANS

  • Wij bieden ook beëdigde, officiële, medische, farmaceutische, wetenschappelijke, financiële, gerechtelijke, marketing-, toeristische, pantent- en webpaginavertalingen en een tolkendienst aan. Laat ons weten wat u wilt vertalen (webpagina's, documenten, handleidingen, een presentatie, een rapport, een patent, officiële documenten enz.), en u ontvangt van ons binnen één kantooruur een vrijblijvende prijsopgave.
  • Beëdigde vertaaldienst van het Nederlands naar het Spaans door vertalers die erkend zijn door het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij bieden ook officiële vertalingen van het Spaans naar het Nederlands aan.
  • Onze vertalers voor het Spaans vertalen naar het Standaard of Internationaal Spaans: Spaans voor Spanje, Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Equatoriaal-Guinea, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Porto Rico, de Dominicaanse Republiek, Uruguay en Venezuela.
  • Spaanse tolken: liaison (zin voor zin) of begeleidend tolken, consecutief tolken, fluistertolken (chuchotage), simultaan tolken (in een cabine), beëdigd tolken (gerechtelijk tolken/tolken in de rechtbank, in notariskantoren enz.) en telefonisch tolken (telefoongesprekken met drie deelnemers) of tolken via instant messaging. Sommige vormen van tolken bieden wij alleen aan in Spanje (Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao enz.) en in bepaalde andere Europese landen (gelieve ons te raadplegen voor meer informatie).
  • Wij vertalen ook naar andere talen die in Spanje gesproken worden: Baskisch, Catalaans, Galicisch en Valenciaans.